In Vitro Laborant til Cell Biology & Screening

Back to Careers

Symphogen blev opkøbt af franske Servier i 2020 og som Center of Excellence indenfor antistof udvikling befinder vi os fortsat i en spændende vækstfase. I den forbindelse søger vi en erfaren laborant til en midlertidig stilling, 1½ år i vores Cell Biology and Screening afdeling.

Som laborant i Cell Biology and Screening afdelingen vil du primært blive ansvarlig for udvikling af forskellige in vitro assays baseret på humane immunceller samt efterfølgende funktionel test af antistof-kandidater. Det daglige arbejde tilrettelægges i tæt samarbejde med en eller flere akademikere, og i nært samarbejde med de øvrige laboranter i afdelingen. Du vil indgå i et team af 16 dedikerede medarbejdere, hvor fleksibilitet, selvstændighed, godt humør og fællesskab vægtes højt. 

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

 • Isolering og dyrkning af primære humane immunceller
 • Udvikling og optimering af in vitro funktionelle assays
 • Test af antistof repertoires og funktionel karakterisering af terapeutiske kandidater
 • Etablering og vedligehold af organoid 3D cellekulturer fra kræftpatienter (specifik oplæring vil finde sted)
 • Elektronisk labbogs dokumentation

Kvalifikationer

 • Uddannelse som laborant, bioanalytiker eller tilsvarende
 • Solid erfaring med cellekultur og erfaring med oprensning og karakterisering af humane immunceller
 • Bred erfaring med metoder til måling af immun-cellers aktivitet, fx proliferation, cytotoksisitet, cytokiner (ELISA) og aktiveringsmarkører (flow cytometri)
 • Mindst 2 års forsknings- og udviklingserfaring fra farmaceutisk industri eller biotech
 • Erfaring med IT på brugerniveau (Word, Excel)
 • Gode sproglige kundskaber i dansk og engelsk
 • Gode samarbejdsevner, fleksibel, højt engagement, pålidelig, velorganiseret og godt humør
 • Erfaring med anvendelse af pipetteringsrobotter vil være en fordel, men er ikke et krav 

Virksomheden tilbyder

Jobbet er en fuldtidsstilling i Ballerup. Lønpakken er konkurrencedygtig, og forhandles ud fra dine kvalifikationer og indeholder desuden en række andre goder, bl.a.:

 • Et udfordrende og alsidigt job i et kreativt, målrettet og ofte travlt forskningsmiljø, med højt engagerede og passionerede kollegaer
 • At du bliver en del af en kreativ og målrettet biotech-virksomhed i vækst, som har fokus på diversitet, teamarbejde, engagement og dig som person
 • En konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer
 • En medarbejderpakke med blandt andet en bonusordning, fleksibel arbejdstid samt et inspirerende og spændende arbejdsmiljø

Kontakt og yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Trine Lindsted, Director, Cell Biology and Screening Department, tli@symphogen.com, eller Pia Holm Olesen, HR-Manager på +45 4526 5050 for yderligere information. Besøg også gerne www.symphogen.com for mere information om Symphogen.

Send ansøgning og CV, mærket “Laborant til in vitro assays, Cell Biology and Screening Department” på e-mail til job@symphogen.com, senest den 15. november, 2023. Potentielle kandidater indkaldes til samtale løbende, og vi forbeholder os retten til at lukke stillingen inden udløb af svarfrist, hvis den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Company

Symphogen is a subsidiary of Servier and antibody center of excellence primarily focused on oncology and immune oncology. We have a highly efficient antibody discovery and research platform supported by comprehensive early development capabilities.

Our antibody platform delivers antibodies with unique functionalities providing best or first in class potential as combination or mono therapy. Our approach and capabilities are well suited for combination therapies at the core of future cancer treatment.

Symphogen is located in Ballerup in the greater Copenhagen area. The company currently employs approximately 150 people

Open positions

December 7, 2023
Ballerup

Laborant til Analytical Development – (Barselsvikariat)

Vi har nu en unik mulighed for en dygtig, dedikeret og motiveret laborant, som ønsker at tage del i udviklingen af antistof-baserede lægemidler til behandling af patienter med kræft og autoimmune sygdomme.
Read more
December 1, 2023
Ballerup

Laborant til Antibody Technology

Til en 12-måneders fuldtidsstilling i Antibody Technology, søger vi en dygtig og motiveret laborant med erfaring indenfor molekylærbiologi og screening og interesse i at udvikle biologiske lægemidler.
Read more
Our vision and culture