In Vivo Laborant eller Dyrepasser til In Vivo Pharmacology

Back to Careers

Vores arbejdsdage er varierende og rummer mange forskelligartede opgaver, så det er vigtigt at kandidaten trives med arbejdsopgaver og tidsplaner, der kan ændre sig undervejs. Det er derfor vigtigt at fleksibilitet er i højsæde og at man er villig til at hjælpe til hvor og når der er behov.

Du vil indgå i et team af 10 dedikerede medarbejdere, bestående af dyrepassere, laboranter og forskere, der alle ønsker at gøre en forskel for både dyr og mennesker. Arbejdet kræver selvstændighed, og er samtidig teambaseret. Det daglige arbejde tilrettelægges i tæt samarbejde med en eller flere akademikere. 

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.: 

 • Udførelse af forskelligt in vivo relateret arbejde så som injektion af celler, blodprøvetagning, immuniseringer, tumormåling enten med kalipær eller optical imaging, samt vævsudtagning
 • Test af antistof kandidater i farmakologiske in vivo modeller
 • Afhængig af uddannelse kan arbejde med cellekulturer og ex vivo analyser af væv med særlig fokus på flow cytometry indgå i det daglige arbejde
 • Afhængig af uddannelse vil pasning og dagligt tilsyn af forsøgsdyr (gnaver), burskifte, oprydning og rengøring af dyrestalde indgår i daglige arbejde
 • Medvirke til at fremme anvendelsen af principperne om de 3R’er (Replacement, Reduction og Refinement)
 • Elektronisk labbogs dokumentation

Kvalifikationer: 

 • Uddannelse som laborant, dyrepasser eller tilsvarende med bestået FELASA B eller C kursus
 • Erfaring med håndtering af gnavere og diverse in vivo modeller
 • Erfaring med optical imaging foretrækkes, men ikke et krav
 • Erfaring med cellekultur og oprensning af humane immunceller samt flow cytometry foretrækkes, men ikke et krav
 • Erfaring med IT på brugerniveau (Word, Excel)
 • Gode sproglige kundskaber i dansk og engelsk
 • Gode samarbejdsevner, fleksibel, højt engagement, pålidelig, velorganiseret og godt humør

Virksomheden tilbyder: 

Jobbet er en fuldtidsstilling i Ballerup. Lønpakken er konkurrencedygtig, og forhandles ud fra dine kvalifikationer og indeholder desuden en lang række andre goder, bl.a.:

 • Et udfordrende og alsidigt job i et kreativt, målrettet og ofte travlt forskningsmiljø, med højt engagerede og passionerede kollegaer
 • At du bliver en del af en kreativ og målrettet Biotek virksomhed i vækst, som har fokus på diversitet, teamarbejde, engagement og dig som person
 • En konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer
 • En medarbejderpakke med blandt andet en bonusordning, fleksibel arbejdstid samt et inspirerende og spændende arbejdsmiljø med fokus på Health and well-being

Kontakt og yderligere information:

Du er velkommen til at kontakte Team manager for In Vivo Pharmacology Team, cfr@symphogen.com, eller HR-Manager på +45 4526 5050 for yderligere information. Besøg også gerne www.symphogen.com for mere information omkring Symphogen.

Send ansøgning og CV, mærket “In vivo Laborant, In vivo pharmacology team” på e-mail til job@symphogen.com, senest den 26.maj, 2023. Potentielle kandidater indkaldes til samtale løbende, og vi forbeholder os retten til at lukke stillingen inden udløb af svarfrist, hvis den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Company

Symphogen is a subsidiary of Servier and antibody center of excellence primarily focused on oncology and immune oncology. We have a highly efficient antibody discovery and research platform supported by comprehensive early development capabilities.

Our antibody platform delivers antibodies with unique functionalities providing best or first in class potential as combination or mono therapy. Our approach and capabilities are well suited for combination therapies at the core of future cancer treatment.

Symphogen is located in Ballerup in the greater Copenhagen area. The company currently employs approximately 120 people

Open positions

June 5, 2023
Ballerup

Indkøbsansvarlig

Til nyoprettet stilling, søger vi en Indkøbsansvarlig, med styr på detaljen, som skal varetage indkøbsprocessen i tæt samarbejde med vores Finansafdeling.
Read more
May 31, 2023
Ballerup

Team Manager, Analytical Chemistry

Symphogen is seeking a highly dedicated colleague with strong leadership skills and broad scientific knowledge to support a team of currently 6 scientists, 6 technicians, and 1 laboratory trainee in advancing their antibody targets through lead selection, clinical development, and commercialization.
Read more
May 17, 2023
Ballerup

Senior Scientist for Bioassay Development (Temp. Position)

Due to a maternity leave we are seeking a highly motivated Senior Scientist with theoretical and hands-on experience with immunoassays and cell-based potency assays. You will contribute to our non-clinical and clinical portfolio by developing and implementing various bioassays internally and at CROs.
Read more
May 11, 2023
Ballerup

In Vitro Laborant til Cell Biology & Screening

Vi søger en dygtig og motiveret laborant med flair for flow cytometry og med interesse i udvikling af lægemidler til behandling af patienter med kræft og autoimmune sygdomme. Der er tale om en midlertidig stilling på 1,5 år.
Read more
Our vision and culture