Laborant til Analytical Development Laboratory – (2-årig stilling)

Back to Careers

Symphogen befinder sig i en spændende vækstfase, og vi søger derfor en erfaren laborant til en 2-årig stilling i teamet Analytical Chemistry. Teamet består af seks scientists, fire laboranter og en række studerende. Har du samtidig lyst til at indgå i et fantastisk team af søde og hjælpsomme kollegaer der i fællesskab løser opgaverne med højt humør så er du den rigtige kandidat.

Som laborant i teamet får du mulighed for at arbejde med mange forskellige analytiske tekniker samt at supportere aktiviteter på tværs af vores research og udviklingsprogrammer. I Analytical Chemistry er vi ansvarlige for at analysere prøver fra alle udviklingsstadier inklusiv lead selektion, procesudvikling, formuleringsudvikling, stabilitet og karakterisering. Desuden udfører teamet metodeudvikling, metodetilpasning samt validering.

Analyselaboratoriet er udstyret med en bred vifte af tekniker inklusiv UHPLC, iCIEF, CGE/CE-SDS, ELISA, MFI og MS. Til denne stilling er det en fordel at have erfaring med at analysere proteiner/antistoffer vha. HPLC eller elektroforese, selvom du kan forvente at være involveret i analyser af alle typer af prøver der kommer til laboratoriet.

Som den optimale kandidat kan du selvstændigt udføre både rutine opgaver så vel som udviklingsopgaver. Det er vigtigt at du er fleksibel, organiseret og har flair for kvalitet selvom vi arbejder i et non-GMP område. 

Nødvendige kvalifikationer

 • Relevant uddannelse såsom laborant, bioanalytiker (technician) eller tilsvarende
 • Erfaring med (U)HPLC, iCIEF eller CGE/CE-SDS til analyse af protein kvalitet
 • Selvstændig med høj motivation, team player med engagement, initiativ og humor 

Foretrukne kvalifikationer

 • Erfaring med udvikling og/eller validering af analysemetoder
 • Erfaring med analyse af proteiner/antistoffer
 • Erfaring med kvalitetsdokumentation
 • Erfaring med Chromeleon
 • Gode sproglige færdigheder, i skrift og tale (engelsk) 

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og alsidigt job i et kreativt, målrettet og ofte travlt biotech-miljø, med højt engagerede og passionerede kollegaer, hvor du bliver en del af et velfungerende team.
 • At du bliver en del af en værdibaseret virksomhed i vækst, med fokus på diversitet, teamarbejde, engagement og dig som person
 • En konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer
 • En medarbejderpakke med blandt andet en bonusordning, fleksibel arbejdstid samt et inspirerende og spændende arbejdsmiljø

Kontakt og yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Christian Glue, Team Manager Analytical Chemistry, cglu@symphogen.com eller Pia Holm Olesen, HR-Manager på +45 4526 5050 for yderligere information. Besøg også gerne www.symphogen.com for mere information om Symphogen.

Send ansøgning og CV, mærket “ Laborant, Analytical Development” på e-mail til job@symphogen.com, senest den 1. april, 2024. Potentielle kandidater indkaldes til samtale løbende, og vi forbeholder os retten til at lukke stillingen inden udløb af svarfrist, hvis den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

Company

Symphogen is a subsidiary of Servier and antibody center of excellence primarily focused on oncology and immune oncology. We have a highly efficient antibody discovery and research platform supported by comprehensive early development capabilities.

Our antibody platform delivers antibodies with unique functionalities providing best or first in class potential as combination or mono therapy. Our approach and capabilities are well suited for combination therapies at the core of future cancer treatment.

Symphogen is located in Ballerup in the greater Copenhagen area. The company currently employs approximately 150 people

Open positions

February 15, 2024
Ballerup

Operations Director

Join the Antibody Center of Excellence and participate in creating synergies between local and global project activities – coordinating the antibody portfolio, key alliances, and stakeholders.
Read more
February 8, 2024
Ballerup

Senior/Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology

Our Antibody Technology department now has a unique new opening for a creative and motivated Bioinformatic Scientist to drive data analysis and pipeline development at Symphogen to facilitate the discovery and clinical-development of our next generation antibody-based drug candidates.
Read more
Our vision and culture