Serviceminded Studerende til Videnskabelige- og Administrative Opgaver (sabatår)

Back to Careers

Stillingen er en midlertidig fuldtidsstilling fordelt 50:50 mellem to afdelinger; Analytics & Formulation samt In-house Services. Vi vægter en profil, der trives lige godt med den udadvendte receptionist rolle samt den mere videnskabelige og administrative funktion.

I Analytics and Formulation bliver du en del af Stabilitets- og formuleringsteamet, som er ansvarlig for forsøg/studier af lægemiddelkandidater. Du vil primært deltage i opgaver relateret til opsætning, evaluering og afrapportering af formulerings- og stabilitetsstudier.

I In-house Services vil du blive en del af receptionsteamet. Du vil være den første person gæsterne møder, hvorfor du skal have en imødekommende personlighed for at sikre en positiv oplevelse for alle, der træder ind gennem døren. Receptionen servicerer desuden hele huset, og er stedet hvor kolleger og gæster kan komme for at få hjælp med større eller mindre opgaver af varierende karakter. 

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a

 • Indtastning/review af stabilitetsdata
 • Oprettelse af protokoller til laboratorieforsøg og stabilitetsstudier
 • Udarbejdelse af videnskabelige rapporter
 • Receptionsopgaver som fx gæstemodtagelse, telefonomstilling, taxibestillinger, bestilling af varer og forplejning samt køb af videnskabelige artikler til huset m.v.
 • Løbende ad hoc opgaver af rutineprægede karakter

 Kvalifikationer

 • Du har måske en naturvidenskabelig baggrund, fx bachelor eller godt på vej til bachelor inden for farmaci, kemi eller biologi
 • Erfaring med – eller interesse for at arbejde med udvikling af proteiner/antistoffer vil være en fordel
 • Du er fleksibel og har en imødekommende attitude
 • Du arbejder struktureret, gerne med sans for detaljen – og kan lide at arbejde med rutineprægede opgaver
 • Du er serviceminded og punktlig
 • Du har gode samarbejdsevner og er omstillingsparat
 • Du har erfaring med Office pakken, herunder Outlook, Word og Excel
 • Du skriver og taler engelsk på brugerniveau

Vi tilbyder et alsidigt job i en spændende og innovativ biotek virksomhed med udviklende opgaver, søde kolleger og en behagelig omgangstone.

Stillingen er en 1 årig fuldtidsstilling (37 timer), fordelt mellem 2 funktioner på virksomhedens adresse i Ballerup, og henvender sig til studerende, der har brug for en pause fra studiet. 

Brug for mere information?

Du er velkommen til at kontakte In-House Services Manager Tina Hauskov på mail: tha@symphogen.com og-/eller Senior Scientist Hedvig Haseman på mail: hesh@symphogen.com for yderligere information.

Send din ansøgning, eksamensbevis samt CV, mærket Studerende til Videnskabelige- og Administrative Opgaver, til job@symphogen.com. Ansøgningsfrist er den 20. september 2019, og vi indkalder løbende til interviews i ansøgningsperioden. Forventet tiltrædelse ASAP.

Besøg også gerne www.symphogen.com for mere information omkring Symphogen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Company

Symphogen is a subsidiary of Servier and antibody center of excellence primarily focused on oncology and immune oncology. We have a highly efficient antibody discovery and research platform supported by comprehensive early development capabilities.

Our antibody platform delivers antibodies with unique functionalities providing best or first in class potential as combination or mono therapy. Our approach and capabilities are well suited for combination therapies at the core of future cancer treatment.

Symphogen is located in Ballerup in the greater Copenhagen area. The company currently employs approximately 120 people

Open positions

March 17, 2023
Ballerup

Kreditorbogholder, med styr på detaljen

Er du en teamplayer, som motiveres af at skabe resultater sammen med andre? Kan du også bedst lide en hverdag, der er præget af arbejdsomhed, god energi og sætter en ære i at gøre tingene korrekt og til tiden?
Read more
October 13, 2022
Ballerup

Senior Stability Scientist

An exiting opportunity to take part in the development of Symphogen’s antibody medicines.
Read more
Our vision and culture